,

Jornada de Cloenda: Concurs de Paelles

Jun 4, 2017 @ 11:00 am  —  Jun 4, 2017 @ 7:00pm

Després d’un intens i productiu curs a l’FPA, sols queda celebrar els èxits i esforços de tot l’any. Per això em programat una sèrie d’activitats al voltant d’este CONCURS DE PAELLES. Podreu gaudir d’un RECITAL DE POESIA d’Estellés a l’aire lliure, una RIFA de material del mateix autor i una EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS del documental “La Guerra Dibujada” (Què serà projectat dilluns 5 al “Café Cortado” corresponent a estes jornades), tot això a partir de les 11:00h i fins les 13:00, on donarem pas al concurs de paelles. Ja per acabar, en finalitzar el concurs tindrem CARAOQUE I MÚSICA per concloure la jornada.

INSCRIPCIÓ I MATERIAL

Al concurs de paelles cal inscriures a l’FPA en grups de 4 a 8 persones, on ha d’haver un mínim d’1 persona matriculada a l’escola, podent ser la resta de participants no matrículats. Podreu arreplegar el tiquet de la carn i la verdura a la mateixa escola d’adults, (sols ho podrà fer una persona matriculada) per poder anar a retirar la carn a la carisseria “Els Vaquers” a càrrec de l’Ajuntament, així com la bombona de butà. La resta d’ingredients els proporciona el participant pel seu compter, així com el intruments i eines de cuina necessaris i ganes de fer festa!!

Podreu fer la INSCRIPCIÓ FINS DIJOUS 1 A LES 19:00h A L’ESCOLA FPA, i podreu retirar la carn i la verdura en l’horari habitual de la carnisseria, però recordeu que tanca divendres de matí i obri dissabte de matí.

VOS ESPEREM!!!!Event Details