Església de Sant Josep

Sembla que sota el seu solar es trobava l’alquería andalusina que va donar origen a la població. El temple actual es va construir en 1737 i va ser reformada en 1887. Encara avui es pot apreciar l’obra antiga (una nau de tres trams) de la nova, un tram més de la mateixa nau.4 Des de 1902 és parròquia independent. Cal destacar diverses pintures dels segles XVII i XVIII, així com la capella de la Comunión.su campanar es va reformar en 2009.

Compta amb una torre campanar de planta quadrada alçada amb maçoneria i rajola, i la rematada realitzada amb materials actuals, on es pot trobar un conjunt de quatre campanes, una dedicada a la Verge del Rosario, fosa en 1957, l’altra té per nom el de Felisa, dedicada a Sant Feliu Màrtir, refosa en 1964. Una altra trucada María Vicenta, també va ser refosa en el 2003 i la més gran és de l’any 1941, amb el nom de María Josefa.

Església de la Verge del Carmen

Es va construir al voltant de 1970 en la Platja de la Pobla de Farnals i té planta circular.se tracta d’una edificació exempta, els paraments exteriors de la qual estan realitzats en rajola, sent la resta de l’obra en formigó. El presbiteri té forma de lent biconvexa, tenint tots els seus elements forma cilíndrica de diverses altures i seccions d’acord amb la seua finalitat.

Retaule ceràmic de Sant Francesc d’Assís

Sant Francisco dempeus, amb habite de la seua ordre -blava ací- porta en el braç esquerre la doble creu de fundador i en la mà un llibre tancat; la dreta sobre el pit i nafrada; després d’ell a la dreta un be i darrere l’ermita. L’orla té filet llis i verd. Realitzat amb pintura ceràmica policroma vidriada sobre fons estamnífero llis.

Retaule ceràmic Santo Domingo de Guzmán

Santo Domingo de Guzmán, amb hàbit de la seua ordre, dempeus amb un estel blau sobre el seu cap; un llibre obert en la mà esquerra amb la qual sosté la doble creu de fundador; amb la mà dreta ofereix un gran rosari; als seus peus, a la dreta, el gos amb el ciri encès i la bola del món. L’orla té doble filet ocre decorat amb punts. Realitzat amb pintura ceràmica polícroma vidriada sobre fons estamnífero llis. Posseeix inscripcions (A baix sobre franja blanca) : “STO. DOMINGO, FR.”

Casa del poble

Està situada en la plaça de Sant Vicent Ferrer, en la mateixa carretera de Barcelona i és seu l’ajuntament.

Club nàutic Poblamarina

Tot navegant trobarà en Pobla Marina l’escala perfecta en el seu viatge i una destinació molt especial, on li oferirem una atenció propera i personalitzada.

Pobla Marina es localitza a 5 milles al nord de València, i situada en ple casc urbà, ofereix una àmplia gamma de serveis a tan sols uns passos del teu amarre: supermercats, farmàcia, centre mèdic, oficina de correus, comerços, accés directe a la platja, restaurants, taxi, autobús.

La seua proximitat a la ciutat de València obri un ventall de possibilitats culturals i d’oci, com són; La Ciutat de les Arts i de les Ciències, teatres i museus, restaurants i centres comercials.

Tot açò gaudint d’un dels millors climes del món, el mediterrani, que garanteix dies de sol durant tot l’any amb una temperatura mitjana de 20 ºC.

Pobla Marina compta amb un equip de professionals que t’atendran les 24h del dia, Servei d’Atenció a l’Usuari (S.A.O.) obert de dilluns a diumenge, vigilància nocturna, dutxes i vestuaris, bugaderia, piscina durant els mesos d’estiu, saló social, servei d’internet Wi-Fi, subministrament d’aigua i electricitat en l’amarre.